پیام رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد در رابطه به شهادت محمد خان نصرت رئیس اقتصاد ولایت هلمند.

sediqi
شنبه ۱۳۹۸/۱/۳ - ۱۵:۴۵
M.Khan Nasrat

پیام رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد  در رابطه به شهادت محمد خان نصرت رئیس اقتصاد ولایت هلمند.

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

 

با تأسف و درد فراوان اطلاع حاصل نمودیم که امروز در اثر انفجار در مراسم بزرگداشت از روز دهقان در  شهر لشکرگاه،  محمد خان نصرت رییس اقتصاد ولایت هلمند به شکل مظلومانه شهادت رسیده است.

همکار بسیار عزیز ما شهید خان محمد نصرت جوان آگاه، متعهد و با درایت بود که برای پیشرفت کشور و آسایش هموطنان اش همیشه طرح هایی داشت . وی از هیچ نوع سعی و تلاش تا لحظه شهادت در امر خدمت به وطن دریغ نکرد. آخرین طرح اقتصادی که بکابل فرستاده بود طرح ازدیاد تولید لبنیات و گندم در ولایت هلمند بود.

image

شهید نصرت عاشقانه برای رسیدن به اهداف والای پیشرفت و بهروزی مردم اش رزمید و در همین راه جان عزیز اش را قربان کرد.

 رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد، رفتار ددمنشانه خفاشان و مزدوران بیگانه و دشمنان ترقی افغانستان را که بهترین جوانان این سرزمین را به خاک و خون کشیدند و باعث شهادت  محمد خان  نصرت و تعدادی از هموطنان دیگر ما در درین مراسم شدند محکوم می کند.

محکم ترین جواب برای این اجیران بیگانه اتحاد و یکپارچگی ماست.

رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد از بارگاه خداوند برای شهدای این حادثه جنت فردوس و برای زخمیان شفا عاجل استدعا نموده و در ضمن مراتب عمیق تسلیت و همدری خود را خدمت خانواده شهید محمد خان نصرت و خانواده های شهدا دیگر این حادثه ابراز می نماییم. ما در این غم بزرگ با شما ییم.

 

رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۰/۴/۵ - ۱۵:۱۴
Background image

خبري اعلامیه!

د افغانستان په وروستیو اتو کالونو کې د هند له لوري ۳۶۳ پراختیایي پروژې د اقتصاد وزارت سره په هماهنګۍ تمویل کړې .

اقتصاد وزارت _ افغانستان: د اقتصاد وزارت سره په همغږۍ هندوستان هیواد په. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۳ - ۸:۲۴
Background image

دایکنډي ولایت کې د پراختیایي کمیتې غونډه ترسره شوه

افغانستان- د اقتصاد وزارت: د دایکنډي ولایت د پراختیایي کمیتې غونډه PDC، د ولایت د اقتصادي او ټولنیزې مرستیالې فاطمه اکبري او د کمېټې نورو غړو په ګډون ترسره شوه.

په دې غونډه کې، د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۳ - ۸:۱۹
Background image

حفیظ الله سلطاني، د اقتصاد وزارت د بشري سرچینو رییس په توګه معرفي شو.

افغانستان- د اقتصاد وزارت: د افغانستان د اسلامي جمهوریت د جمهور رییس محمد اشرف غني د ۲۹/۳/۱۴۰۰ نېټې د (۱۰۰۱) ګڼه حکم پر بنسټ، ښاغلی حفیظ الله سلطاني د رسمي مراسمو ترڅ کې د وزارت د. . .

BACK TO NEWS