به ریاست محترم ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزراء جلسه‌ای نوبتی کمیسیون اقتصادی در قصر مرمرین تدویر گردید و طبق آجندا پیرامون موضوعاتی مورد نظر بحث شد.

press
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ - ۱۴:۵۱
به ریاست محترم ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزراء جلسه‌ای نوبتی کمیسیون اقتصادی در قصر مرمرین تدویر گردید و طبق آجندا پیرامون موضوعاتی مورد نظر بحث شد.

به ریاست محترم ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزراء جلسه‌ای نوبتی کمیسیون اقتصادی در قصر مرمرین تدویر گردید و طبق آجندا پیرامون موضوعاتی مورد نظر بحث شد. در نشست فیصله شد که جهت حل مشکلات موجود در بخش ترانسپورت کمیتۀ ایجاد شده، به ریاست وزارت اقتصاد، مشکلات موجود در سکتور ترانسپورت را بررسی و گزارش خود را به کمیسیون اقتصادی ارایه دارد. همچنان پروسه‌ای محصول گمرکی موتر های بی اسناد و امور مربوط به آن، به اساس پالیسی موجود وقت تا پایان سال ۱۴۰۲ خورشیدی تمدید شد. همچنان در جلسه فیصله گردید که وزارت معادن و پترولیم گزارش مجموعی مربوط داوطلبی و معیار های تصمیم گیری معدن سرب و جست ولایت غور را با معاونیت اقتصادی ریاست الوزراء و وزارت های عضو کمیسیون اقتصادی شریک نماید، تا به هدف تصمیم گیری نهایی بعد از ارزیابی همه جانبه در نشست آینده کمیسیون اقتصادی بر آن فیصله صورت گیرد. به همین شکل طرح اقتصادی د افغانستان برشنا شرکت در مورد کرایه و اجاره دادن لین فایبر نوری بعد از بحث همه جانبه فیصله شد که به ریاست وزارت اقتصاد، نماینده گانی د افغانستان برشنا شرکت، وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و شرکت افغان تیلی‌کام موضوعی فایبر نوری را بررسی و گزارش خود را به معاونیت اقتصادی ریاست الوزراء پیشکش نماید. در پایان نشست پروژه های مربوط به اعمار شهر کابل جدید در ولسوالی ده سبز که زمین آن مانند  قباله، اسناد تصفیه وی قانونی داشته باشد، وزارت شهر سازی و مسکن می‌تواند که اینگونه پروژه ها و امور اسناد مربوط آنرا جهت منظوری به شکل مقطعی به کمیسیون اقتصادی پیشکش نماید و بعد از منظوری به مردم عملاً اجازه کار بدهند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون پروژه‌های صحی یونیسف در ننگرهار برگزار شد.

در این نشست، رئیس دفتر وزارت اقتصاد، مولوی عبدالباری سعیدی؛ رئیس اقتصاد ننگرهار، مولوی عطاءالرحمن فاتح؛ مسئولان اداره یونیسف، اکبر؛ و نمایندگان تعدادی از مؤسسات دیگر حضور داشتند.

این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱
Background image

در نشستی مشترک میان مقامات ولایتی، بر لزوم شفافیت و کار معیاری مؤسسات در ولایت ننگرهار تأکید شد.

این نشست به ریاست مولوی عزیزالله مصطفی، معاون والی ننگرهار، و با حضور مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر وزارت اقتصاد، و مولوی عطاءالرحمن فاتح، رئیس اقتصاد این ولایت، برگزار شد. هدف اصلی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۳:۵۹
Background image

الحاج قاری دین محمد حنیف وزیر اقتصاد در دیدار با نماینده گان سازمان‌های بین‌المللی (UNAMA) و (IOM) پیرامون رسیدگی به مشکلات مهاجرین عودت‌کننده بحث نمودند.

در آغاز، وزیر اقتصاد از همکاری این نهادها تقدیر نموده و با اشاره به «ازدحام بی‌سابقه» مهاجرین در تخته‌ پل کندهار، خواستار افزایش فعالیت‌ های سازمان بین‌المللی مهاجرت از دو وقت به سه وقت. . .

BACK TO NEWS