توجه روی سیستم ترانزیت بین‌المللی و دهلیزهای هوایی؛ گام موثر برای خود کفایی اقتصادی و سرمایه‌گذاری در کشور

habibi_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۹:۲۸
image

قندهار: ۱۴ جدی ۱۳۹۹

روز پنج‌شنبه، داکتر کریمه حامد فاریابی وزیر اقتصاد کشور، در جریان سفر کاری خویش به ولایت قندهار، با اشتراک فیصل شیرزی معاون والی قندهار، سید احمد سیلاب و گل احمد کمین وکلای مردم ولایت قندهار در پارلمان، با جمعی از تجار و صنعت‌کاران این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار مشکلات و چالش‌های عمده فرا راه صنعت‌کاران و تاجران از جمله چالش ها و پیش‌نهادات موجود در راه انکشاف فعالیت‌های تجاری، توسعه صنایع، بلند بردن سطح ظرفیت و کیفیت فابریکه‌ها، ساده و کوتاه‌سازی محصول‌گیری از موتورهای تجاری در گمرگ و ایجاد سهولت‌های لازم در پارک‌های صنعتی استماع شد.

در ادامه وزیر اقتصاد کشور برای ایجاد فرصت‌های لازم سرمایه‌گذاری در کشور گفت:" برای ایجاد فرصت‌های به‌تر و بزرگ‌تر سرمایه‌گذاری و افزایش صادرات کشور لازم است تا روی سیستم ترانزیت بین‌المللی و دهلیز‌های هوایی بیش‌تر توجه شود تا از این دریچه سهم افغانستان در سیستم تجارت بین‌الملل بیش‌تر و بارزتر شده و باعث ایجاد افغانستان خودکفا شود"

داکتر فاریابی ضمن ترتیب برنامه‌ها و پلان‌های جدید برای فعالیت‌های بیش‌تر اقتصادی و صنعتی در ولایت قندهار، جهت حل مشکلات صنعت‌کاران و تاجران ولایت قندهار تعهد لازم سپرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۵
Background image

جلسه هماهنگی و مشورتی با روسای واحد های دومی و مسئولین موسسات غیر امارتی در ولایت کندهار برگزار گردید

در این جلسه که با حظورداشت مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر مقام محترم وزارت اقتصاد، رئیس اقتصاد ولایت کندهار، مولوی نورالباقی احمد، رئیس شورای علمای ولایت کندهار، رئیس امر بالمعروف،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۲
Background image

محترم الحاج قاری دین محمد "حنیف "وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل یا یونیسیف پیرامون پاسخگویی موثر به مشکلات و ایجاد سهولت های لازم به عودت کننده گان از کشور های همسایه صحبت نمودند

دراین ملاقات که آقای ابراهیم رئیس دفتر یونیسیف در زون شرق (جلال آباد) نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از همکاری‌های دوامدار این نهاد با افغان ها در هر شرایط قدردانی نمودند و بمنظور بهبود و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۷:۳۸
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با مای کیو ایزاوا معاون سفیر جاپان در کابل و خانم چی با، مسئول برنامه UNOPS در افغانستان ملاقات و گفتگو نمودند

در این ملاقات، که محترم داکتر محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه ا.ا.ا نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از حمایت و ارسال کمک های بشری کشور جاپان به افراد آسیب دیده از زلزله اخیر. . .

BACK TO NEWS