جلالتمآب دوکتورمصطفی مستور وزیراقتصاد ج.ا.ا در دومین کنفرانس تجارت وسرمایه گذاری در شهر لندن سخنرانی کرد

hurmat
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۲ - ۲۰:۵۴
image

 

جلالتمآب دوکتورمصطفی مستور وزیراقتصاد ج.ا.ا در دومین کنفرانس تجارت وسرمایه گذاری در شهر لندن سخنرانی کرد.
این کنفرانس که درمحور(ابتکار منطقه ای افغانستان برای مناسبات اقتصادی) درشهر لندن کشور انگلستان برگزارش شده بود جلالتمآب دوکتورمصطفی مستور، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان وحامیان دومین کنفرانس تجارت وسرمایه گذاری، نقش چنین نشست ها را درشریک کردن تجارب، فرصت ها وتوسعه روابط تجاری مهم خواند واضافه کرد که تقویت روابط تجاری واستفاده از منابع وفرصت های مشترک به ثبات و شکوفایی اقتصادی هر دو‌کشور اثربخش است.
وزیراقتصاد همچنان علاوه نمود که طرح اقتصادی پسا صلح، اعمال سیاست تعویض واردات، فرصت های سرمایه گذاری موجود واصلاحات به میان آمده در تجارت بسترمناسبی را برای جلب سرمایه گذاری ها درافغانستان فراهم کرده که نوید بخش یک آینده روشن و با ثبات است. وی افزود افغانستان در نزدیک دو دهه گذشته شاهد پیشرفتهایی در ابعاد و سطوح مختلف بوده وما به این پیشرفت ادامه خواهیم داد و تاکید نمود که تعهدات مشترک دو دولت واتاق تجارت دوکشور درمبازره با چالشهای تجاری واستفاده درست از منابع وفرصت های اقتصادی راه را برای رسیدن به اهداف مشترک تجاری وسرمایه گذاری بیش از پیش باز خواهد کرد واز نمایندگان دولت انگلستان واتاق تجارت آن کشورخواست تا به همکاری شان در افغانستان درجهت بهبود شرایط تجاری و حفظ مراودات دوجانبه ادامه دهند.
قابل یاد آوری است که نخستین کنفرانس تجاری دو کشور در دسمبرسال 2018 نیز درلندن برگزارشده بود. ۲۲/۰۷/۱۳۹۸

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار و گفتگوی وزیر اقتصاد با رئیس ان‌آر‌سی پیرامون مشکلات بیجاشدگان و کمک‌های اضطراری

در این دیدار، رابرت انزیکوا رئیس حمایوی و سرپرست فعلی موسسه ( ان –آر – سی NRC) از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی موسسه بین المللی هیئت ناروی برای مهاجرین در بخش های مساعدت های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۳۸
Background image

محترم الحاج قاری دین‌محمد «حنیف» وزیر اقتصاد، در دیدار با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سر پرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان، پیرامون فعالیت های بشری و رسیدگی به مشکلات عودت‌کنندگان گفتگو نمودند

در این دیدار، داکتر تاج‌الدین رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) در افغانستان، از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۵۶
Background image

برگزاری برنامه‌ی آموزشی و تخصصی رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی

ریاست پالیسی و استراتیژی اقتصادی وزارت اقتصاد با همکاری نهاد بین‌المللی CTB و سازمان خدماتی و مشورتی Nile Mars ISO، برنامه آموزشی «رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی» را با حضور شماری از. . .

BACK TO NEWS