دوکتور مصطفی مستور وزیر اقتصاد ج.ا.ا با وکلای مردم در شورای ملی و شورای ولایتی ولایت دایکندی و معاون والی آن ولایت دیدار کرد.

hurmat
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۲:۲۸
image

وزیر اقتصاد کشور مراجعه نمایند گان مردم و مسوولین محلی را برای حل مشکل و رفع نیازمندی ها انکشافی محلی قابل ستایش دانسته و از اختصاص نا برابر منابع به عنوان یکی از عوامل مشکلات اجتماعی و اقتصادی یاد کردند.

نمایندگان مردم و اداره محلی دایکندی با ستایش از کار های وزارت اقتصاد مخصوصا ریاست اقتصاد دایکندی، از تاثیرات مثبت ۲۰ پروژه کوچک با تاثیرات بلند اجتماعی و انتخاب بادام منحیث عمده ترین قلم در برنامه " یک محصول یک ولایت" این وزارت یاد آوری نموده و خواهان پروژه های بیشتر انکشافی برای آن ولایت شدند.

وزیر اقتصاد در مورد اهمیت اقتصادی و اجتماعی سرک های روستایی، پروژه های کوچک تولید برق، پروسس، بسته بندی و ارتباط دادن محصولات به مارکیت های داخلی تاکید نموده و وعده همکاری در موارد را با وزارت های ذیربط دادند.

در اخیر یک نسخه از پروفایل ولایتی را که به تازه گی از جانب وزارت اقتصاد در مورد هر ولایت تهیه شده برای اشتراک کننده گان مجلس اهدا نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۴:۱۶
Background image

جلسۀ تخنیکی و مشورتی در بارۀ نمایشگاه پیشرفت اقتصادی برگزار شد 

جلسۀ تخنیکی و مشورتی تحت ریاست محترم شیخ مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر مقام وزارت اقتصاد، با حضور معاون شرکت تدویر نمایشگاه خان بیک آسیا و رؤسای محترم پالیسی و استراتژی اقتصادی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۹:۱۲
Background image

برگزاری جلسۀ ارزیابی اجراآت روسای مرکزی و ولایتی در وزارت اقتصاد

به اساس هدایت حکم شمارۀ ۱۵۴ مورخ ۲/۴/۱۴۴۶ مطابق ۱۴/۷/۱۴۰۳ مقام محترم ریاست الوزرای امارت اسلامی افغانستان، و به منظور راه اندازی روند ارزیابی اجراآت کارکنان خدمات ملکی، جلسۀ ارزیابی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۴:۵۰
Background image

سرپرست وزارت اقتصاد با شارژدافیر اندونیزیا دیدار کرد

الحاج قاری دین محمد "حنیف"، سرپرست وزارت اقتصاد، با داکتر ناندا اوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل، و هیئت همراه ‌شان ملاقات نمود. 

در این نشست، شارژدافیر اندونیزیا از علاقه. . .

BACK TO NEWS