دوکتور مصطفی مستور وزیر ج.ا.ا با آقای نیکولاج پیترسن سفیر دنمارک مقیم کابل، دیدار نمود.

sediqi
یکشنبه ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ - ۱۴:۵۳
4

در این دیدار دوکتور مصطفی مستور وزیر اقتصاد کشور پیرامون وضعیت کلی اقتصادی، آموزش های حرفوی برای کارگران مطابق به نیاز بازار کار، حمایت از صنایع کوچک و متوسط، تمرکز به ظرفیت تولیدی داخلی و معیاری سازی اقلام صادراتی به تفصیل صحبت نموده اند.
در ادامه آقای نیکولاج سفیر کشور دنمارک گفتند: " کشور دنمارک به کمک های خود به افغانستان ادامه میدهد و یک قسمت از این کمک ها متمرکز به حمایت از سکتور خصوصی مشخصاً در بخش صنایع زراعتی و برنامه میثاق شهروندی می باشد."
در اخیر وزیر اقتصاد کشور از کمک های کشور دنمارک برای افغانستان تشکری نموده به موثریت آن در کاهش فقر و دخیل سازی نیروی کار غیر فعال کشور به بازار کار تاکید کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار و گفتگوی وزیر اقتصاد با رئیس ان‌آر‌سی پیرامون مشکلات بیجاشدگان و کمک‌های اضطراری

در این دیدار، رابرت انزیکوا رئیس حمایوی و سرپرست فعلی موسسه ( ان –آر – سی NRC) از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی موسسه بین المللی هیئت ناروی برای مهاجرین در بخش های مساعدت های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۳۸
Background image

محترم الحاج قاری دین‌محمد «حنیف» وزیر اقتصاد، در دیدار با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سر پرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان، پیرامون فعالیت های بشری و رسیدگی به مشکلات عودت‌کنندگان گفتگو نمودند

در این دیدار، داکتر تاج‌الدین رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) در افغانستان، از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۵۶
Background image

برگزاری برنامه‌ی آموزشی و تخصصی رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی

ریاست پالیسی و استراتیژی اقتصادی وزارت اقتصاد با همکاری نهاد بین‌المللی CTB و سازمان خدماتی و مشورتی Nile Mars ISO، برنامه آموزشی «رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی» را با حضور شماری از. . .

BACK TO NEWS