دیدار سرپرست وزارت اقتصاد با والی کندهار

sediqi
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۰ - ۱۸:۰
moec

دوکتور کریمه حامد فاریابی نامزد وزیر و سرپرست وزارت اقتصاد در دیدار با محترم حیات الله حیات والی کندهار و هیأت همراه‌شان اطمینان داد که پروژه‌های انکشافی ولایت کندهار را بر اساس اولویت‌ها و پلان انکشافی آن ولایت  و در هماهنگی با مؤسسات همکار درنظر گرفته و در رفع چالش‌های فراراه پروژه‌های بزرگ در کندهار اقدام می‌گردد.  همچنان موضوع توقف پروژۀ اعمار شفاخانه ۳۰ بستر ولسوالی ژیری ولایت کندهار را پی گیری می‌نماید که از طریق بودجه پروژه‌های انکشافی با تأثیرات بلند اجتماعی تطبیق می‌گردید.

وزیر اقتصاد تاکید نمود تعهد ما، انکشاف متوازن  و پایدار افغانستان بوده و در راستای تحقق آن از هیچ‌گونه تلاش دریغ نمی‌گردد.

moec

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار و گفتگوی وزیر اقتصاد با رئیس ان‌آر‌سی پیرامون مشکلات بیجاشدگان و کمک‌های اضطراری

در این دیدار، رابرت انزیکوا رئیس حمایوی و سرپرست فعلی موسسه ( ان –آر – سی NRC) از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی موسسه بین المللی هیئت ناروی برای مهاجرین در بخش های مساعدت های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۳۸
Background image

محترم الحاج قاری دین‌محمد «حنیف» وزیر اقتصاد، در دیدار با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سر پرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان، پیرامون فعالیت های بشری و رسیدگی به مشکلات عودت‌کنندگان گفتگو نمودند

در این دیدار، داکتر تاج‌الدین رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) در افغانستان، از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۵۶
Background image

برگزاری برنامه‌ی آموزشی و تخصصی رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی

ریاست پالیسی و استراتیژی اقتصادی وزارت اقتصاد با همکاری نهاد بین‌المللی CTB و سازمان خدماتی و مشورتی Nile Mars ISO، برنامه آموزشی «رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی» را با حضور شماری از. . .

BACK TO NEWS