سفر سرپرست وزارت اقتصاد به ولایت پروان

hurmat
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۳ - ۲۱:۴۷
image

داکتر کریمه حامد فاریابی سرپرست و نامزد وزیر وزارت اقتصاد به ولایت پروان سفر نموده وبا معیت دگر جنرال فضل الدین عیار والی ولایت پروان، ساختمان مکتب شش صنفی الجهاد تتمن‌دره  را که به ارزش ۱۵۰ هزار دالر از کمک‌های کشور هندوستان و از طریق پروژه‌های انکشافی با تاثیرات بلند تمویل گردیده است،  به بهره برداری سپرد.

 همچنان سرپرست وزارت اقتصاد ،  ۷۸۹ بستۀ غذایی را که ارزش مجموعی آن به 38 هزار دالر  می‌رسد، به خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر توزیع نمود. این بسته‌ها در هماهنگی با مؤسسات غیر دولتی اسلامیک ریلیف و جمعیت کمک‌های انسانی تهیه شده بود.

سرپرست وزارت اقتصاد از کمک‌های صورت گرفته توسط نهادهای دولتی و غیر دولتی اظهار سپاس نموده و وعده سپرد که در قسمت هماهنگی کمک‌ها از طریق مؤسسات غیر دولتی و مؤسسات تمویل کننده به منظور اعمار سرپناه و زیر ساخت‌ها برای متضررین از هیچ گونه تلاش دریغ نخواهد کرد..

در ادامه دگر جنرال فضل الدین عیار والی ولایت پروان روی چگونه‌گی رسیدگی به متضررین سیلاب‌های اخیر و کمک نهادهای دولتی و غیر دولتی صحبت نموده و از توجه سرپرست وزارت اقتصاد و سایر نهادهای مددرسان به نمایندگی از حکومت محلی پروان ابراز قدردانی کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۴۳
Background image

در مراسمی که با حضور رئیس دفتر مقام وزارت اقتصاد و مسئولین مقام ولایت در تالار ریاست اقتصاد ولایت لغمان برگزار شد، مولوی‌ عطاءالرحمن فاتح به سمت رئیس اقتصاد این ولایت معرفی گردید

در آغاز، شیخ عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر مقام وزارت اقتصاد، همراه با رئیس اسبق اقتصاد ولایت لغمان، رئیس اسبق اقتصاد ولایت ننگرهار و جمعی از رؤسای ادارات سکتوری، با قاری بختیار معاذ، والی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۴۲
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، با حای یانگ ( Hui yang) رئیس کمپنی هانکانگ گروپ و تیم همراه شان ملاقات نمودند

آقای یانگ، ضمن خرسندی از امنیت سرتاسری در افغانستان از فرصت ها و تسهیلات ایجاد شده برای سرمایه گذاران خارجی قدردانی نمود، موصوف پیرامون فعالیت ها و تجارب کمپنی شان در کشور های مختلف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۴۰
Background image

الحاج قاری دين‌محمد حنيف، د اقتصاد وزير:

له ملي پوهنتون څخه مننه کوم، چې د دې داخلي کنفرانس تطبيق لپاره يې زمينه برابره کړه، هيله لرم چې د دې څېړنيز کنفرانس پايلې د روغتیا برخې لپاره اغېزناکې تمامې شي، د علمي او اقتصادي. . .

BACK TO NEWS