مفتی عبدالسلام اشرفی رئیس انسجام موسسات غیرامارتی در نشستی با رسانه های محلی ولایت هرات در رابطه به زلزله اخیر در این ولایت چنین فرمودند:

press
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۰ - ۱۰:۱۰
مفتی عبدالسلام اشرفی رئیس انسجام موسسات غیرامارتی در نشستی با رسانه های محلی ولایت هرات در رابطه به زلزله اخیر در این ولایت چنین فرمودند:

به روز چهارشنبه مؤرخ 25 ربیع الاول سال 1445 هـ.ق مفتی عبدالسلام اشرفی رئیس انسجام موسسات غیرامارتی، در نشستی با رسانه های محلی ولایت هرات در رابطه به زلزله اخیر در این ولایت ضمن تشکری و کمک رسانی موسسات کمک کننده چنین فرمودند: که کمک های صورت گرفته از طرف موسسات بسنده نبوده و از موسسات و دونر ها میخواهیم تا توجه بیشتر را به ولایت هرات بخصوص در قسمت شلتر، کمک های اولیه و مواد غذایی معطوف بدارند، تا اکنون 112 موسسه تحت نظارت کمیته تشکیل شده وزارت اقتصاد در ساحه حظور داشته اند که به 22 قریه آسیب پذیر در حال کمک رسانی هستند. مفتی عبدالسلام اشرفی از تمامی موسسات غیر امارتی خواستند که امورات خویش را در هماهنگی با ادارات ذیربط ا.ا.ا به پیش ببرند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۵
Background image

جلسه هماهنگی و مشورتی با روسای واحد های دومی و مسئولین موسسات غیر امارتی در ولایت کندهار برگزار گردید

در این جلسه که با حظورداشت مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر مقام محترم وزارت اقتصاد، رئیس اقتصاد ولایت کندهار، مولوی نورالباقی احمد، رئیس شورای علمای ولایت کندهار، رئیس امر بالمعروف،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۲
Background image

محترم الحاج قاری دین محمد "حنیف "وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل یا یونیسیف پیرامون پاسخگویی موثر به مشکلات و ایجاد سهولت های لازم به عودت کننده گان از کشور های همسایه صحبت نمودند

دراین ملاقات که آقای ابراهیم رئیس دفتر یونیسیف در زون شرق (جلال آباد) نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از همکاری‌های دوامدار این نهاد با افغان ها در هر شرایط قدردانی نمودند و بمنظور بهبود و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۷:۳۸
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با مای کیو ایزاوا معاون سفیر جاپان در کابل و خانم چی با، مسئول برنامه UNOPS در افغانستان ملاقات و گفتگو نمودند

در این ملاقات، که محترم داکتر محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه ا.ا.ا نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از حمایت و ارسال کمک های بشری کشور جاپان به افراد آسیب دیده از زلزله اخیر. . .

BACK TO NEWS