وزرای سکتور اقتصاد و توسعه روی طرح استفادۀ موثر از زمین برای جلب سرمایه‌گذاری بحث نمودند.

hurmat
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۹ - ۱۰:۱۰
image

کابل،چهارشنبه 8دلو 1399:

دوکتور کریمه حامد فاریابی وزیر اقتصاد، محمود کرزی وزیر شهرسازی و اراضی، فضل احمد معنوی وزیر عدلیه، نثار احمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت و حبیب ځدران معین مالی وزارت مالیه در نشستی که در وزارت اقتصاد برگذار گردیده بود، پیرامون حمایت از سکتورخصوصی وتوزیع زمین‌های دولتی برای سرمایه‌گذاران بحث و تبادل نظر نمودند.

در نخست، کارشناسان مرکز تحلیل‌های اقتصادی وزارت اقتصاد، طرح وزارت اقتصاد را پیرامون وضعیت سرمایه‌گذاری در افغانستان ارایه نموده و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برای متشبثین بارز و برجسته ساختند. در این تحلیل، توزیع زمین‌های دولتی را برای تشویق و حمایت سرمایه‌گذاران، مؤثر دانسته و آن را یک فرصت بزرگ برای توسعه سکتور خصوصی خواندند.

سپس وزای کابینه روی تشریک مساعی برای حمایت از سکتور خصوصی تاکید نموده و برای انجام این امر مهم اعلام حمایت کردند. همچنان روی ایجاد یک کمیته تخنیکی بین‌الوزارتی توافق به عمل آمد تا بیشتر روی چگونه‌گی میکانزم حمایت از سکتورخصوصی و توزیع زمین‌های دولتی برای آن‌ها کار و مطالعه نماید.

معینان و هیآت رهبری وزارت اقتصاد نیز در این جلسه حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون پروژه‌های صحی یونیسف در ننگرهار برگزار شد.

در این نشست، رئیس دفتر وزارت اقتصاد، مولوی عبدالباری سعیدی؛ رئیس اقتصاد ننگرهار، مولوی عطاءالرحمن فاتح؛ مسئولان اداره یونیسف، اکبر؛ و نمایندگان تعدادی از مؤسسات دیگر حضور داشتند.

این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱
Background image

در نشستی مشترک میان مقامات ولایتی، بر لزوم شفافیت و کار معیاری مؤسسات در ولایت ننگرهار تأکید شد.

این نشست به ریاست مولوی عزیزالله مصطفی، معاون والی ننگرهار، و با حضور مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر وزارت اقتصاد، و مولوی عطاءالرحمن فاتح، رئیس اقتصاد این ولایت، برگزار شد. هدف اصلی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۳:۵۹
Background image

الحاج قاری دین محمد حنیف وزیر اقتصاد در دیدار با نماینده گان سازمان‌های بین‌المللی (UNAMA) و (IOM) پیرامون رسیدگی به مشکلات مهاجرین عودت‌کننده بحث نمودند.

در آغاز، وزیر اقتصاد از همکاری این نهادها تقدیر نموده و با اشاره به «ازدحام بی‌سابقه» مهاجرین در تخته‌ پل کندهار، خواستار افزایش فعالیت‌ های سازمان بین‌المللی مهاجرت از دو وقت به سه وقت. . .

BACK TO NEWS