اولین جلسه کمیسیون تدارکات ملی امروز به ریاست الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند معاون اقتصادی در قصر مرمرین برگزار شد

press
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۳ - ۸:۱۷
اولین جلسه کمیسیون تدارکات ملی امروز به ریاست الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند معاون اقتصادی در قصر مرمرین برگزار شد

اولین جلسه کمیسیون تدارکات ملی امروز به ریاست الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند معاون اقتصادی در قصر مرمرین برگزار شد. در آغاز این نشست، الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند، معاون اقتصادی ریاست الوزرا و رئیس کمیسیون تدارکات ملی سخنرانی کرد و از اشتراک کنندگان در این نشست خواست تا در توسعه این روند ملی و مهم همکاری کنند. سپس مقامات اداره تدارکات ملی اطلاعات مربوط به این اداره را با شرکت کنندگان در جلسه به اشتراک گذاشتند. در بخشی دیگر از این نشست 13 قرارداد و موضوع تدارکات مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از میان قراردادهایی که از سوی وزارت مالیه، وزارت صحت عامه، شاروالی کابل و شرکت برشنا به اداره تدارکات ملی تسلیم شده بود، قرارداد 7 پروژه از سوی کمیسیون تدارکات ملی تایید شده، قرارداد یک پروژه معلق و باقی مانده 5 قراردادهای پروژه ای که درخواست لغو شده بود، لغو گردید. این قراردادها برای خرید کالاها از جمله خدمات و پروژه های احیا بودند. در پایان جلسه این نیز مقرر شد که پس از این هیچ ارگانی نمیتواند بدون تایید کمیسیون تدارکات ملی پروژه های مرتبط خود را قرارداد نماید. تمامی ادارات مکلفند پس از تایید کمیسیون، قرارداد پروژه های خود را از طریق ادارۀ تدارکات ملی امضا نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار و گفتگوی وزیر اقتصاد با رئیس ان‌آر‌سی پیرامون مشکلات بیجاشدگان و کمک‌های اضطراری

در این دیدار، رابرت انزیکوا رئیس حمایوی و سرپرست فعلی موسسه ( ان –آر – سی NRC) از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی موسسه بین المللی هیئت ناروی برای مهاجرین در بخش های مساعدت های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۳۸
Background image

محترم الحاج قاری دین‌محمد «حنیف» وزیر اقتصاد، در دیدار با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سر پرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان، پیرامون فعالیت های بشری و رسیدگی به مشکلات عودت‌کنندگان گفتگو نمودند

در این دیدار، داکتر تاج‌الدین رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل (یونیسیف) و سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) در افغانستان، از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۵۶
Background image

برگزاری برنامه‌ی آموزشی و تخصصی رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی

ریاست پالیسی و استراتیژی اقتصادی وزارت اقتصاد با همکاری نهاد بین‌المللی CTB و سازمان خدماتی و مشورتی Nile Mars ISO، برنامه آموزشی «رهبری استراتیژیک و پالیسی‌سازی» را با حضور شماری از. . .

BACK TO NEWS