پیام رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد در رابطه به شهادت محمد خان نصرت رئیس اقتصاد ولایت هلمند.

sediqi
شنبه ۱۳۹۸/۱/۳ - ۱۵:۴۵
M.Khan Nasrat

پیام رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد  در رابطه به شهادت محمد خان نصرت رئیس اقتصاد ولایت هلمند.

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

 

با تأسف و درد فراوان اطلاع حاصل نمودیم که امروز در اثر انفجار در مراسم بزرگداشت از روز دهقان در  شهر لشکرگاه،  محمد خان نصرت رییس اقتصاد ولایت هلمند به شکل مظلومانه شهادت رسیده است.

همکار بسیار عزیز ما شهید خان محمد نصرت جوان آگاه، متعهد و با درایت بود که برای پیشرفت کشور و آسایش هموطنان اش همیشه طرح هایی داشت . وی از هیچ نوع سعی و تلاش تا لحظه شهادت در امر خدمت به وطن دریغ نکرد. آخرین طرح اقتصادی که بکابل فرستاده بود طرح ازدیاد تولید لبنیات و گندم در ولایت هلمند بود.

image

شهید نصرت عاشقانه برای رسیدن به اهداف والای پیشرفت و بهروزی مردم اش رزمید و در همین راه جان عزیز اش را قربان کرد.

 رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد، رفتار ددمنشانه خفاشان و مزدوران بیگانه و دشمنان ترقی افغانستان را که بهترین جوانان این سرزمین را به خاک و خون کشیدند و باعث شهادت  محمد خان  نصرت و تعدادی از هموطنان دیگر ما در درین مراسم شدند محکوم می کند.

محکم ترین جواب برای این اجیران بیگانه اتحاد و یکپارچگی ماست.

رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد از بارگاه خداوند برای شهدای این حادثه جنت فردوس و برای زخمیان شفا عاجل استدعا نموده و در ضمن مراتب عمیق تسلیت و همدری خود را خدمت خانواده شهید محمد خان نصرت و خانواده های شهدا دیگر این حادثه ابراز می نماییم. ما در این غم بزرگ با شما ییم.

 

رهبری و کارمندان وزارت اقتصاد

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۵
Background image

جلسه هماهنگی و مشورتی با روسای واحد های دومی و مسئولین موسسات غیر امارتی در ولایت کندهار برگزار گردید

در این جلسه که با حظورداشت مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر مقام محترم وزارت اقتصاد، رئیس اقتصاد ولایت کندهار، مولوی نورالباقی احمد، رئیس شورای علمای ولایت کندهار، رئیس امر بالمعروف،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۲
Background image

محترم الحاج قاری دین محمد "حنیف "وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با داکتر تاج‌الدین اویوالی رئیس صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل یا یونیسیف پیرامون پاسخگویی موثر به مشکلات و ایجاد سهولت های لازم به عودت کننده گان از کشور های همسایه صحبت نمودند

دراین ملاقات که آقای ابراهیم رئیس دفتر یونیسیف در زون شرق (جلال آباد) نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از همکاری‌های دوامدار این نهاد با افغان ها در هر شرایط قدردانی نمودند و بمنظور بهبود و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۷:۳۸
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، طی ملاقات شان با مای کیو ایزاوا معاون سفیر جاپان در کابل و خانم چی با، مسئول برنامه UNOPS در افغانستان ملاقات و گفتگو نمودند

در این ملاقات، که محترم داکتر محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه ا.ا.ا نیز حضور داشتند وزیر اقتصاد، از حمایت و ارسال کمک های بشری کشور جاپان به افراد آسیب دیده از زلزله اخیر. . .

BACK TO NEWS