جلسه‌ی کمیته‌ی انکشافی ولایتی / PDC در ولایت دایکندی تدویر یافت.

habibi_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۰ - ۸:۳۰
image

وزارت اقتصاد_ افغانستان:جلسه‌ی کمیته‌ی انکشافی ولایتی/ PDC به ریاست رشیده شهیدی والی دایکندی با اشتراک معاون اجتماعی و اقتصادی ولایت، نماینده‌گان شورای ولایتی و روئسای ادارات سکتوری در سالن کنفرانس‌های مقام ولایت تدویر یافت.

والی دایکندی در این جلسه، بر هماهنگی بیشتر میان ادارات دولتی و شرکت‌های قراردادی جهت تطبیق بهتر پروژه‌های انکشافی تاکید کرد.

رئیس اقتصاد دایکندی در این جلسه ضمن ارایه‌ی گزارش پیشرفت در تطبیق هدایات جلسه‌ی قبلی در رابطه با پیشرفت کار پروژه‌های در حال تطبیق و پروژه‌های تحت تدارکات معلومات ارایه کرد.

به گفته‌ی رییس اقتصاد ولایت دایکندی، درحال حاضر ۲۴ پروژه تحت کار است و آن‌عده از پروژه‌هایی که در سال قبل نیمه تمام مانده بودند، کارشان ختم و تعدادی نیز تحت تدارکات قرار دارند.

در ادامه مطابق به آجندا روی مشکلات پروژه‌های انکشافی در بخش‌ها و ولسوالی‌های مختلف، بحث و تبادل نظر شد و رؤسای سکتوری نظریات و پیشنهادات ‌شان را غرض حل مشکلات فراروی پروژه‌های انکشافی و هم‌چنان تسریع روند تطبیق پروژه‌ها در جلسه مطرح کردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون پروژه‌های صحی یونیسف در ننگرهار برگزار شد.

در این نشست، رئیس دفتر وزارت اقتصاد، مولوی عبدالباری سعیدی؛ رئیس اقتصاد ننگرهار، مولوی عطاءالرحمن فاتح؛ مسئولان اداره یونیسف، اکبر؛ و نمایندگان تعدادی از مؤسسات دیگر حضور داشتند.

این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱
Background image

در نشستی مشترک میان مقامات ولایتی، بر لزوم شفافیت و کار معیاری مؤسسات در ولایت ننگرهار تأکید شد.

این نشست به ریاست مولوی عزیزالله مصطفی، معاون والی ننگرهار، و با حضور مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر وزارت اقتصاد، و مولوی عطاءالرحمن فاتح، رئیس اقتصاد این ولایت، برگزار شد. هدف اصلی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۳:۵۹
Background image

الحاج قاری دین محمد حنیف وزیر اقتصاد در دیدار با نماینده گان سازمان‌های بین‌المللی (UNAMA) و (IOM) پیرامون رسیدگی به مشکلات مهاجرین عودت‌کننده بحث نمودند.

در آغاز، وزیر اقتصاد از همکاری این نهادها تقدیر نموده و با اشاره به «ازدحام بی‌سابقه» مهاجرین در تخته‌ پل کندهار، خواستار افزایش فعالیت‌ های سازمان بین‌المللی مهاجرت از دو وقت به سه وقت. . .

BACK TO NEWS