سیستم نظارت گزارشدهی مرکزی و ولایتی الکترونیکی در وزارت اقتصاد فعال گردید

habibi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۸:۴۳
سیستم نظارت گزارشدهی مرکزی و ولایتی الکترونیکی در وزارت اقتصاد فعال گردید

وزارت اقتصاد ـ افغانستان: سیستم نظارت و گزارش‌دهی مرکزی و ولایتی الکترونیکی در وزارت اقتصاد فعال شد

هدف از ایجاد این سیستم، نظارت و گزارشدهی از برنامه‌ها و جریان تطبیق پروژه‌های انکشافی در کشور به منظور تامین شفافیت، حسابدهی و تسریع روند تطبیق به‌موقع و موثر برنامه‌ها و پروژه‌های انکشافی است.

در حال‌حاضر اطلاعات پیشرفت در کار تطبیق ۲۳۰۰ پروژه در این سیستم جاگزاری شده است.

این سیستم زمینه‌ی دسترسی اتباع کشور را در رابطه به چگونگی تحقق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی مساعد ساخته و آنان را قادر می سازد، نیازمندی‌های محلی را تشخیص و اولویت بندی نمایند تا باعث بهبود پلان گذاری انکشافی در محلات گردد.

در حال حاضر این سیستم ولایت‌های ( کابل، بلخ ، هرات، کندهار، پروان، لغمان، کنر، فراه، میدان وردک، ننگرهار، فاریاب ، غور و غزنی) فعال و قرار است در ماه جوزای سال روان به سایر ولایات نیز گسترش یابد.

قبل از ایجاد این سیستم، جمع‌آوری معلومات و گزارشات در مورد پیشرفت و تطبیق پروژه‌های انکشافی زمانگیر، پیچیده، پرهزینه، نامنظم و در برخی موارد به شکل غیر واقعی ارایه می گردید.

اقتصاد وزیرلیگی‌ده مرکزی و ولایتی الکترونیک حسابات بیریش تیزیمی فعال ایتیلدی

اقتصاد وزیرلیگی ـ افغانستان: اقتصاد وزیرلیگی‌ده، مرکزی و ولایتی الکترونیک حسابات بیریش تیزیمی آچیلدی.

اوشبو تیزیم ایجاد ایتیلیشی‌دن مقصد، شفاف‌لیک و حسابات بیریش نینگ تامین ایتیلیشی و رواجلنیش لایحه‌لرنینگ عملگه آشیریش جریانی اوز وقتی‌ده و ثمره‌لی بولیشی مقصد، ریجه‌لر و روجلنیش پروژه‌لرنی تیکشیریش و اولردن حسابات بیریش دیر.

حاضرگه‌قدر مذکور تیزیم‌ده، ۲۳۰۰ لایحه‌نینگ عملگه آشیریش ایش‌لری بوییچه معلومات جایله‌شتیریلگن.

اوشبو تیزیم، مملکت اهالی‌سی‌گه رواجلنیش لایحه‌لری قندی عملگه آشیریلیشی و رواجلنتیریشی‌گه قول تاپیش زمینه‌لرینی یره‌تدی و اولرگه رواجلنیش پروژه‌لرنی ریجه‌لشتیریش‌گه اوز نیازمندلیک‌لری و اولویت‌لرینی انیق‌لش‌گه امکانیت بیره‌دی.

حاضر اوشبو تیزیم، ( کابل، بلخ ، هرات، کندهار، پروان، لغمان، کنر، فراه، میدان وردک، ننگرهار فاریاب ، غور و غزنی) ولایت‌لری شامل 18 ولایت‌ده فعال دیر و جاری ییل‌نینگ جوزا آیی‌گه قدر قالگن باشقه ولایت‌لرده هم کینگه‌یتیریله‌دی.

دیمک اوشبو تیزیم فعال ایتیلیشی‌دن ایلگری، رواجلنیش پروژه‌لرنی عملگه آشیریلیشی و رواجلنیشی خصوصیده بولگن معلومات‌لر و گزارش‌لر سیکین، هزینه‌لی، ترتیب‌سیز و ایریم حال‌لرده انیق‌سیز ترقه‌تیلر ایدی.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون پروژه‌های صحی یونیسف در ننگرهار برگزار شد.

در این نشست، رئیس دفتر وزارت اقتصاد، مولوی عبدالباری سعیدی؛ رئیس اقتصاد ننگرهار، مولوی عطاءالرحمن فاتح؛ مسئولان اداره یونیسف، اکبر؛ و نمایندگان تعدادی از مؤسسات دیگر حضور داشتند.

این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱
Background image

در نشستی مشترک میان مقامات ولایتی، بر لزوم شفافیت و کار معیاری مؤسسات در ولایت ننگرهار تأکید شد.

این نشست به ریاست مولوی عزیزالله مصطفی، معاون والی ننگرهار، و با حضور مولوی عبدالباری سعیدی، رئیس دفتر وزارت اقتصاد، و مولوی عطاءالرحمن فاتح، رئیس اقتصاد این ولایت، برگزار شد. هدف اصلی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۳:۵۹
Background image

الحاج قاری دین محمد حنیف وزیر اقتصاد در دیدار با نماینده گان سازمان‌های بین‌المللی (UNAMA) و (IOM) پیرامون رسیدگی به مشکلات مهاجرین عودت‌کننده بحث نمودند.

در آغاز، وزیر اقتصاد از همکاری این نهادها تقدیر نموده و با اشاره به «ازدحام بی‌سابقه» مهاجرین در تخته‌ پل کندهار، خواستار افزایش فعالیت‌ های سازمان بین‌المللی مهاجرت از دو وقت به سه وقت. . .

BACK TO NEWS