نشست تحت عنوان “تاثیرات کوید ۱۹ در آسیای جنوبی”

hurmat
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۲۳ - ۹:۴۵
image

به تاریخ ۱۹ سرطان ۱۳۹۹( ۹جولای ۲۰۲۰) نشست تحت عنوان “تاثیرات کوید ۱۹ در آسیای جنوبی” به ابتکار کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان

ملل متحد برای آسیا و پسیفیک و با اشتراک مقامات عالی رتبه کشور های آسیای جنوبی به صورت آنلاین برگزار گردید.

در این نشست مقامات عالی رتبه کشور های آسیا و پسیفیک تجارب و پیشنهادی خویش برای بهبود وضعیت اقتصادی پسا کوید ۱۹ در جنوب آسیا ارایه نمودند. در این نشست به نمایندگی از افغانستان دوکتور مصطفی مستور وزیر اقتصاد ج.ا.ا اشتراک و پیرامون موضوع سخنرانی نمود.

وزیر اقتصاد کشور در سخنرانی خویش روی هماهنگی و همکاری بیشتر منطقوی در امور تجارت و فعالیت های اقتصادی تاکید نموده و بیان داشته اند که سکتور تجارت و خدمات در کنار دیگر سکتور ها از گسترش کوید ۱۹ بیشترین آسیب را متقبل شده و تنها در افغانستان ۷۶ ٪ تشبثات کوچک و متوسط از ناحیه گسترش کوید ۱۹ متاثر گردیده است. وزارت اقتصاد به منظور حمایت از تشبثات کوچک و متوسط طرح را در همکاری با دیگر نهادهای ذیربط تهیه کرد که هدف آن را حمایت های مالی و تخنیکی از سکتور خصوصی تشکیل می دهد و بعد از تایید کابینه ج.ا.ا به منصه اجرا قرار خواهد گرفت.

در اخیر وزیر اقتصاد کشور روی تطبیق اهداف انکشاف پایدار برای بهبود فعالیت های اقتصادی پسا کرونا در افغانستان تاکید نموده و از سازمان ملل متحد خواهان توجه بیشتر در مورد شدند.

image

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۵:۰
Background image

جلسه اداری هیئت رهبری وزارت اقتصاد برگزار شد

جلسه اداری هیئت رهبری وزارت اقتصاد تحت ریاست محترم الحاج قاری دین محمد «حنیف»، وزیر اقتصاد، با اشتراک رؤسای ریاست‌های مرکزی و شماری از کارمندان مسلکی این وزارت برگزار گردید.
در این جلسه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۲۱
Background image

وزیر اقتصاد با رئیس عمومی کمیته ناروی برای افغانستان در دفتر کاری خویش دیدار و گفتگو کرد

محترم قاری دین ‌محمد حنیف، وزیر اقتصاد، طی ملاقات با آقای تاریا مگنوسون واتردال، رئیس عمومی کمیته ناروی برای افغانستان، وهیئات همراه شان پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک، تداوم کمک های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار و گفتگوی وزیر اقتصاد با رئیس ان‌آر‌سی پیرامون مشکلات بیجاشدگان و کمک‌های اضطراری

در این دیدار، رابرت انزیکوا رئیس حمایوی و سرپرست فعلی موسسه ( ان –آر – سی NRC) از تداوم کمک های بشری و برنامه های حمایتی موسسه بین المللی هیئت ناروی برای مهاجرین در بخش های مساعدت های. . .

BACK TO NEWS