در ربع نخست سال مالی 1400 کار تطبیق 389 پروژه آغاز شده است.

habibi_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۶ - ۸:۳۵
image

وزارت اقتصاد_ افغانستان: نتایج یک گزارش تحلیلی وزارت اقتصاد از جریان تطبیق پروژه‌های انکشافی دولت در سال مالی 1400 نشان می دهد که در ربع نخست این سال، کار تعداد 9 پروژه تکمیل و تعداد 389 پروژه انکشافی در مرحله تطبیق قرار دارد.

این پروژه‌ها بخش‌هایی هم‌چون تهیه و تدارک لابرتوار های مواد ساختمانی، پروژه های ساختمانی شامل اعمار ساختمان های مکاتب و تعمیرات، به گونه مثال ساختمان درمسال برای شهروندان اهل هنود و سیک کشور، حفر ده‌ها حلقه چاه آب آشامیدنی، پروژه‌های دارای اولویت منابع آبی، انتقال لین برق از اوزبیکستان به داخل کشور، خریداری وسایل آتش نشانی برای میادین هوایی، ایجاد خط‌های رنوی، تطبیق برنامه آب در مرزعه، اعمار ملحقات مارکیت‌های زنانه، توانمندسازی زنان کوچی و ده‌ها پروژه‌ی دیگر را در بر می گیرد.

از مزایا این پروژه‌ها که شامل سند بودجه ملی هستند، میلیون‌ها شهروند افغانستان در سراسر کشور به طور مستقیم و غیرمستقیم مستفید خواهند شد.

بر بنیاد این تحلیل، در پروژه‌های سال مالی 1400 اولویت بیشتر برای سکتورهای زیربنا و منابع طبیعی، معارف، زراعت، انکشاف دهات و صحت داده شده است.

این در حالیست که دولت جمهوری اسلامی افغانستان به منظور حصول اولویت‌های انکشافی خود، در سال مالی 1400 به تعداد 548 پروژه انکشافی را تصویب و منظور نمود که ‌مجموع بودجه آن بالغ بر (157.82) میلیارد افغانی میگردد که از این میان، مبلغ (85.72) میلیارد بودجه اختیاری و مبلغ (72.10) میلیارد بودجه غیر اختیاری میباشد.

سرمایه گذاری بالای پروژه‌های انکشافی سبب بلند رفتن سطح اشتغال، کاهش فقر، رشد اقتصادی و تقلیل میزان بیکاری شهروندان و در نهایت زمینه ساز تحقق اهداف کلان ستراتیژیک دولت به منظور انکشاف متوازن و عدالت اجتماعی در چتر برنامه‌های بلند مدت می گردد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۵۰
Background image

جلسه مشورتی وزارت اقتصاد، با ادارات ملل متحد به منظور بهبود هماهنگی، موثریت در روند کمک های بشری و انکشافی ادارات سازمان ملل متحد در افغانستان و پیگیری فیصله جلسات قبلی برگذار گردید

محترم الحاج  قاری دین محمد "حنیف" وزیر اقتصاد، طی جلسه با روسای دفاتر سازمان ملل متحد در افغانستان  پیرامون پاسخگویی موثر به مشکلات اقتصادی و معیشتی، بهبود همکاری و هم آهنگی در خصوص. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۴۸
Background image

هیئتی تحت ریاست محترم الحاج مولوی عبدالباری سعیدی رئیس دفتر مقام وزارت اقتصاد با حضور داشت نماینده مقام ولایت بدخشان، روسا و مسؤلین ادارات محلی در جلسه معرفی محترم مولوی عبدالمتین آخندزاده به حیث رئیس جدید التقرر ریاست اقتصاد ولایت بدخشان اشتراک نمودند.

نشستی که بخاطر معرفی موصوف در مقر ریاست اقتصاد ولایت بدخشان تدویر یافته بود با تلاوت چندی از آیات کلام الله مجید آغاز گردید؛ سپس محترم الحاج مولوی عبدالباری سعیدی رئیس دفتر مقام وزارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۴۶
Background image

هیئتی تحت ریاست محترم الحاج مولوی عبدالباری سعیدی رئیس دفتر مقام وزارت به منظور اشتراک در جلسه معرفی محترم مولوی دین غلام اسامه به حیث رئیس جدید التقرر ریاست اقتصاد ولایت بغلان در این ولایت حضور پیدا کردند.

نشستی که بخاطر معرفی موصوف در مقر ریاست اقتصاد ولایت بغلان تدویر یافته بود با تلاوت چندی از آیات کلام الله مجید آغاز گردید؛ سپس محترم الحاج مولوی عبدالباری سعیدی رئیس دفتر مقام وزارت طی. . .

BACK TO NEWS