از روز جهانی کودک گرامی‌داشت شد

habibi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۳:۱
image

از روز جهانی کودک، با حضور دوکتور کریمه حامد فاریابی وزیر اقتصاد، تعدادی از مادرانِ کارمند در وزارت و نیز شماری از کودکان تحت پرورش در کودکستان این وزارت در تالار کنفرانس‌ها، گرامی‌داشت به عمل آمد.

دوکتور فاریابی ضمن مبارک‌گویی این روز برای کودکان افغانستان، از تلاش‌های مضاعف ادارات حکومتی برای فراهم‌سازی زمینه‌ی آموزش و رشد کودکان در فضای سالم سپاس‌گزاری و یادآوری نمود.

دوکتور فاریابی با اشاره به اینکه آینده و شگوفایی کشور به دست کودکان است، از مادردان و آموزگاران خواست، در راستای تربیت کودکان در فضای به‌دور خشونت و با روحیه بالای خودباروی بکوشند

وزیر اقتصاد نقش زنان تحصیل یافته و خودکفا به لحاظ اقتصادی را در تربیت فرزند به ویژه فراهم‌سازی فضای سالم برای کودکان موثر خواند و بر افزایش سهم زنان در این وزارت و حمایت از بانوان بر اساس اصل شایسته‌سالاری وعده سپرد.

در ادامه سعدیه قادری یکی از کارکنان وزارت در رابطه به وضعیت کودکان در افغانستان و نیاز به حمایت از مادران و کودکان سخن گفت.

گفتنی‌ست اول جون مطابق به ۱۱ جوزا به عنوان روز جهانی کودک نام‌گذاری و درج تقویم شده است، نهادهای مختلف همه ساله از این روز با ارایه برنامه‌ها جهت بهبود وضعیت کودکان بزرگ‌داشت می نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۳:۳۷
Background image

الحاج قاری دین محمد "حنیف"، سرپرست وزارت اقتصاد، طی ملاقات شـــــــــان با پیر البرت الساس، کاردار سفارت ناروی برای افغانستان پیرامون بهبود همکاری های اقتصادی و تداوم کمک های بشری، صحبت نمود.

سرپرست وزارت اقتصاد، ضمن قدردانی از تداوم کمک‌ های بشردوستانه کشور ناروی برای افراد نیازمند و ساحات آسیب پذیر خواستار تمرکز بیشتر جامعه جهانی و نهاد های کمک کننده روی توسعه کمک ‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۱۳:۵۴
Background image

محترم الحاج قاری دین محمد" حنیف" سرپرست وزارت اقتصاد، با خانم داکتر کاتجا مایلکی محقق ارشد (مرکز بین المللی مطالعات منازعه بن) ملاقات نمود

دراین ملاقات، سرپرست وزارت اقتصاد پیرامون وضعیت اقتصادی کشور، دست آوردهای عمده اقتصادی و برنامه های توسعه وی بمنظور ایجاد فرصت های اشتغالزایی، کاهش میزان فقر و ثبات پایدار اقتصادی صحبت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۱۴:۴۶
Background image

سرپرست وزارت اقتصاد بر هماهنگی بیشتر با نهادهای خیریه برای کمک به عودت کنندگان تأکید کرد

محترم الحاج قاری دین محمد "حنیف" سرپرست وزارت اقتصاد و رئیس کمیته جلب و جذب کمک ها برای مهاجرین عودت کننده، در نشستی با حضورداشت اعضای این کمیته با روسا و مسئولین نهاد های خیریه پیرامون. . .

BACK TO NEWS