وزیر اقتصاد به گونه آنلاین در نشست (CSTD)اشتراک کرد

habibi_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۷ - ۸:۳۴
image

وزارت اقتصاد-افغانستان: دوکتور کریمه حامد فاریابی وزیر اقتصاد، در ۲۴مین نشست کمیسیون ساینس، تکنالوژی و توسعه سازمان ملل متحد، به گونه‌ آنلاین اشتراک کرد.

وزیر اقتصاد ضمن استقبال از برگزاری این چنین کنفرانس‌ها، نقش تکنالوژی معلوماتی را در توسعه، آگاهی‌دهی، رشد اقتصاد و تجارت با اهمیت توصیف کرد.

دوکتور فاریابی، با توجه به وضعیت افغانستان و شرایط جنگ و کرونا در کشور، از کشورهای عضو سازمان ملل خواست تا افغانستان را در زمینه استفاده از تکنالوژی معلوماتی، یاری رساند.

وزیر اقتصاد با ابراز امیدواری از آینده‌روشن افغانستان، رشد اقتصادی را در کشور، وابسته به شرایط امنیتی با ابعاد آن، رشد دانایی و استفادۀ مؤثر از تکنالوژی معلوماتی عنوان کرد.

در این کنفرانس، سخنرانان بر نقش مؤثر ساینس و تکنالوژی معلوماتی، در امر ثبات و توسعه تأکید کردند.

تکنالوژی معلوماتی‌که رکن اساسی آن موجودیت شبکه‌های انترنت‌ است، می‌تواند در رشد اقتصاد جهانی، ایجاد شغل، ظرفیت‌سازی نیروی انسانی، تسریع روند تجارت و هم‌چنان حکومت‌داری الکترونیکی دولت‌ها را کمک کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۹:۱۲
Background image

برگزاری جلسۀ ارزیابی اجراآت روسای مرکزی و ولایتی در وزارت اقتصاد

به اساس هدایت حکم شمارۀ ۱۵۴ مورخ ۲/۴/۱۴۴۶ مطابق ۱۴/۷/۱۴۰۳ مقام محترم ریاست الوزرای امارت اسلامی افغانستان، و به منظور راه اندازی روند ارزیابی اجراآت کارکنان خدمات ملکی، جلسۀ ارزیابی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۴:۵۰
Background image

سرپرست وزارت اقتصاد با شارژدافیر اندونیزیا دیدار کرد

الحاج قاری دین محمد "حنیف"، سرپرست وزارت اقتصاد، با داکتر ناندا اوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل، و هیئت همراه ‌شان ملاقات نمود. 

در این نشست، شارژدافیر اندونیزیا از علاقه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۰:۲۷
Background image

سرپرست وزارت اقتصاد خواستار همکاری بیشتر موسسات غیر امارتی با بازگشت کنندگان شد


الحاج قاری دین محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد و رئیس کمیتۀ جلب و جذب کمکها برای مهاجرین بازگشت کننده، در نشستی با حضور اعضای این کمیته، با مسئولین نهادهای غیر امارتی داخلی و خارجی در. . .

BACK TO NEWS